Thuiswerken met de Verwijsindex, volg de e-learning!

18 mei 2020

Tijdens de coronacrisis zijn schoolgaande kinderen soms volledig uit beeld en is er minder zicht op potentieel gevaarlijke situaties voor kinderen. Het is daarom extra van belang om goed gebruik te maken van de Verwijsindex, het samenwerkingsinstrument dat beschikbaar is voor professionals uit de zorg, het onderwijs, en andere domeinen.

Fysieke cursussen en bijeenkomsten gaan niet door en we moeten allemaal zoveel mogelijk thuis werken. Maar wist je dat je ook online een training over de Verwijsindex MULTIsignaal kunt volgen? MULTIsignaal stelt voor al haar gebruikers een gratis e-learning module beschikbaar.

Vinden, verbinden en samenwerken

Ben je nog niet zo ervaren met de Verwijsindex MULTIsignaal of wil jij je kennis opfrissen? Dan kun je via de e-learning meer te weten komen over het gebruik van de MULTIsignaal Verwijsindex. Deze module is voor alle MULTIsignaal gebruikers gratis beschikbaar. Leer hoe je jezelf zichtbaar maakt voor andere professionals, en hoe je samen met hen én het gezin de hulp kunt organiseren en afstemmen binnen de juridische kaders. Vinden, verbinden en samenwerken staan centraal in deze e-learning module.

De e-learning module is ontwikkeld in opdracht van de Gebruikersvereniging MULTIsignaal in samenwerking met de regio’s Haaglanden en Noord-Holland Noord.

Hoe kun je de e-learning volgen?

Nieuwsgierig geworden en wil je direct aan de slag? Log dan in via MULTIsignaal en klik op ‘E-Learning’ in het menu. Hier vind je de link naar de e-learning omgeving. De e-learning is opgebouwd uit korte blokken theorie. Na afloop krijg je een aantal vragen om te toetsen of je de lesstof begrepen hebt. Het doorlopen van de gehele training duurt ongeveer anderhalf uur. Je kunt de training ook in delen doorlopen, of in enkele minuten specifieke onderwerpen doornemen.

Mocht je na het volgen van de e-learning nog vragen hebben, neem dan contact op via consultant@multisignaal.nl.