Succesvolle hercertificering

1 februari 2022

In het vierde kwartaal van 2021 is MULTIsignaal, onderdeel van Enovation, opnieuw succesvol gecertificeerd voor ISO 27001. Daarnaast heeft MULTIsignaal nu ook de certificering voor ISO 9001, ISO 27799 en NEN7510 ontvangen.

Deze certificeringen zijn van toepassing op alle activiteiten van Enovation. De audit werd uitgevoerd door Dekra, een geaccrediteerd en onafhankelijk instituut.

Bianca Brooijmans, Data Protection Officer bij Enovation: “Bij Enovation werken we organisatie-breed met hetzelfde management systeem. Dit vermindert de kans op fouten en bevordert de transparantie. Er is bijvoorbeeld één beschrijving, of één uitgangspunt voor het informatiebeveiligingsbeleid, die van toepassing is op alle activiteiten en locaties. Met de uitbreiding van de certificaten voor MULTIsignaal en Boomerweb laten zij zien, dat ook zij voldoen aan de maximale kwaliteitseisen en dat zij de informatiebeveiliging voor zorgprofessionals op het hoogste niveau hebben geregeld.
Verder bevat de certificering geen uitsluitingen van de verklaring van toepasselijkheid. Hiermee hebben we een mooi resultaat behaald, waar we trots op zijn, omdat het laat zien dat we continu werken aan het verbeteren van de informatiebeveiliging en de kwaliteit van de dienstverlening voor onze klanten.”