Succesvolle hercertificering

16 maart 2023

Het afgelopen jaar heeft MULTIsignaal, onderdeel van Enovation, opnieuw de certificaten behaald voor kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en informatiebeveiliging in de zorg. We zijn opnieuw gecertificeerd voor ISO 27001, ISO 9001, ISO 27799 en NEN 7510.

Deze certificeringen zijn van toepassing op alle activiteiten van Enovation. De audit werd uitgevoerd door Dekra, een geaccrediteerd en onafhankelijk instituut.

Dré Lameir, CTO bij Enovation, legt uit: “De digitale wereld is natuurlijk voortdurend in ontwikkeling. We zien dat het aantal digitale transacties ook in de zorg sterk toeneemt. Bijvoorbeeld door nieuwe samenwerkingsverbanden, innovaties of koppelingen met nieuwe applicaties. Dat betekent dat we voortdurend gefocust zijn op de beveiliging van onze systemen die digitale zorg en samenwerking ondersteunen. Door ons jaarlijks te laten toetsen, blijven we onszelf verbeteren en kunnen we transparant zijn over het resultaat, namelijk dat de veiligheid van de systemen en uitwisseling van persoonlijke gegevens geborgd is binnen alle onderdelen van Enovation Group.”