Programma Delen = Vermenigvuldigen bekend!

13 mei 2024

Het programma voor de 21e editie van de informatiebijeenkomst Delen = Vermenigvuldigen is bekend. Deze middag staat in het teken van onze toekomstplannen en nieuwe ontwikkelingen. Samen met jullie zetten we ons in voor een mooie positieve toekomst voor de Nederlandse jeugd. Kom jij op 29 mei 2024 naar de Social Impact Factory in Utrecht? Bekijk hieronder het programma en meld je aan!

Algemene Ledenvergadering 

Van 10:00 tot 12:00 zal de jaarlijkse ALV plaatsvinden. Alle gemeenten die gebruik maken van de verwijsindex van MULTIsignaal kunnen zich hiervoor aanmelden. Je kunt dan meedenken en beslissen over de verenigingszaken en de toekomstplannen. 

Informatiebijeenkomst Delen = Vermenigvuldigen 

Van 13:00 tot 16:30 organiseren we de 21e editie van Delen = Vermenigvuldigen. Ben jij een professional, beleidsmedewerker, proces manager, functioneel beheerder of regiocoördinator die werkt met de verwijsindex van MULTIsignaal en wil je weten wat de toekomst te bieden heeft? Meld je dan nu aan voor de landelijke informatiebijeenkomst en praat, denk en doe mee! Na afloop is er tijd en ruimte om te borrelen en te netwerken. 

Aanmelden 

Zien we jou ook op 29 mei 2024 in de Social Impact Factory in Utrecht? 
Meld je nu aan! Deelname is gratis. Voor deelnemers die zowel aan de ALV als aan D=V deelnemen is de lunch inbegrepen. Mocht je dieetwensen hebben, geef dit dan door via het aanmeldformulier. 

Blijf op de hoogte 

Wil je in de tussentijd niets missen van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! 

Tot in de toekomst!