Online bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen

1 oktober 2020

Delen = Vermenigvuldigen is dé landelijke bijeenkomst voor beleidsmedewerkers, procesmanagers, functioneel beheerders en regio-coördinatoren die werken met de MULTIsignaal Verwijsindex.

UPDATE 10 november: Vanwege het enorme aantal aanmeldingen moeten wij helaas de inschrijving sluiten. Mocht je over een bepaald onderwerp meer informatie willen, neem dan contact op via info@multisignaal.nl

Op donderdag 12 november vindt van 10:30 tot 12:00 uur alweer de 17e editie plaats. We hebben een inspirerend programma waarbij diverse onderwerpen aan bod komen. Dit allemaal om meer kennis over de MULTIsignaal Verwijsindex op te doen en ervaringen uit te wisselen met collega’s vanuit het hele land.

Vanwege de corona-maatregelen zal de bijeenkomst er dit keer iets anders uitzien dan normaal. Er komt een online programma via Zoom, waarin wij verschillende onderwerpen aan bod laten komen. Naast het plenaire programma, gaan wij werken met breakout rooms. Er worden 2 sessies georganiseerd, waarbij je kunt kiezen uit de volgende onderwerpen:

 

 1. Sluitend Samenwerken 0-100

  Alle informatie over het samenwerkingsinstrument voor volwassenen, dat in Rotterdam, Arnhem en Ede inmiddels succesvol wordt gebruikt. (zie ook www.sluitendsamenwerken.nl)

 2. E-learning

  Welke e-learning mogelijkheden zijn er voor professionals die nu thuis werken?

 3. Landelijke evaluatie Verwijsindex

  Hoe kunnen we invulling geven aan de aanbevelingen en wat zijn de vervolgstappen? Deel je input en ideeën om (het gebruik van) de Verwijsindex te verbeteren.

 4. Power BI

  Met Power BI worden statistieken op een visuele en interactieve manier weergegeven. Hoe kan jouw regio of gemeente aan de slag  met de statistieken van MULTIsignaal?

 5. Bovenregionale aansluitingen / On-boarding portal

  Kom alles te weten over de pilot die binnenkort van start gaat, waarmee het aansluiten van (bovenregionale) organisaties een stuk eenvoudiger wordt.

 6. Privacy en Wetgeving

  Wat mag je wel en niet met elkaar delen?

 

Voor aanmeldingen of vragen kun je mailen naar marianne@multisignaal.nl. Deelname is gratis.

Geef bij aanmelding a.u.b. het volgende door: je naam, organisatie, functie en welke 2 sessies je wilt volgen. Elke sessie heeft plaats voor maximaal 10 deelnemers, dus wees er snel bij!