MULTIsignaal blijft bereikbaar

17 maart 2020

Naar aanleiding van de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus heeft MULTIsignaal ook direct maatregelen genomen. MULTIsignaal hanteert alle richtlijnen die het RIVM en het kabinet ons adviseren. De getroffen maatregelen maken het voor ons mogelijk om onze werkzaamheden zoveel als mogelijk ongewijzigd uit te voeren.

De MULTIsignaal webapplicatie is online beschikbaar. De MULTIsignaal Verwijsindex app maakt het voor professionals mogelijk om plaats onafhankelijk te werken.

Download de app via deze link.

Onze medewerkers werken vanuit huis en voor vragen over de werking van de Verwijsindex kunt u zoals gewoonlijk bellen of mailen naar de Servicedesk van MULTIsignaal op nummer 0187-641747 of via helpdesk@multisignaal.nl.

Onze medewerkers van de backoffice zijn bereikbaar op nummer 0187-640080 of via info@multisignaal.nl. Afspraken met onze medewerkers zullen zoveel mogelijk telefonisch of online plaatsvinden.

Gezinnen leven in deze periode wellicht onder hogere stress en in ieder geval dicht op elkaar. Ouders en kinderen kunnen te maken krijgen met problemen waar ze hulp bij nodig hebben. Laten we alert zijn, contact met elkaar zoeken als er zorgen zijn, zodat er in een vroeg stadium kan worden samengewerkt met en in het belang van het gezin.

Wij staan de komende tijd met z’n allen voor een grote uitdaging en wensen iedereen en vooral alle professionals die werken in de zorg heel veel succes!