Informatieve video’s over de Verwijsindex MULTIsignaal

15 mei 2023

Er zijn verschillende informatieve video’s beschikbaar over de Verwijsindex MULTIsignaal. Bijvoorbeeld de video voor ouders en kinderen, maar ook verschillende informatieve video’s voor professionals die werken met MULTIsignaal. Vanwege gebruikersgemak zijn de video’s van verwijsindex.tv verplaatst. Ze zijn nu te vinden op de MULTIsignaal website en in de e-learning. In dit korte nieuwsbericht lees je waar je ze kan vinden.

Het ouder-kind filmpje

Om ouders en jongeren te informeren over de MULTIsignaal Verwijsindex is het ouder-kind filmpje gemaakt. Dit filmpje staat op de pagina voor ouders van onze website. Het legt snel en eenvoudig uit wat MULTIsignaal is en waarvoor het gebruikt wordt.

Het filmpje over informeren en toestemming vragen

Deze twee filmpjes staan in de e-learning. Professionals met een MULTIsignaal account vinden de e-learning in de applicatie. Zodra je inlogt in de applicatie kan je de e-learning vinden in het menu, links in je scherm. Deze twee filmpjes staan in les 3 van de “Cursus: Signaleringsbevoegde”.

Ervaringsverhalen

De ervaringsverhalen staan ook in de e-learning: ‘Cursus: signaleringsbevoegde’. In les 2 vertelt een professional over haar ervaring met MULTIsignaal en in les 4 vertelt een jongere over haar ervaring. Wil je meer ervaringsverhalen lezen? Kijk dan eens hier.

Heb jij vragen over deze filmpjes? Neem dan contact op.