De e-learning is vernieuwd!

24 augustus 2022

Tijdens de vakantieperiode hebben we de e-learning eens grondig onder de loep genomen. De meest gebruikte e-learning is die voor de signaleringsbevoegde. Daarom hebben we hier veel aandacht aan besteed. Deze e-learning bevat alles wat je moet weten om te werken met de MULTIsignaal Verwijsindex.

Met de feedback die we krijgen kunnen we de informatie nog meer aan laten sluiten op de praktijk. We ontvingen bijvoorbeeld veel vragen over het afstemmen en regie. Deze onderwerpen komen nu meer aan bod in de e-learning. Naast een aantal kleine aanpassingen, zijn er ook grotere wijzigingen.

Nieuwe filmpjes

Ten eerste hebben we verschillende filmpjes toegevoegd. Dit zijn:

  • Nadia vertelt haar verhaal (ervaringsdeskundige)
  • Informeren (een animatie van regio Haaglanden)
  • Toestemming vragen (een animatie van regio Haaglanden)
  • De meerwaarde van de Verwijsindex (door Andrea Kolijn)

We hebben ook informatie over de Inzageknop toegevoegd. Deze functionaliteit is dit jaar ontwikkeld en stond nog niet in de e-learning. Je kan nu lezen wat de Inzageknop is, hoe je het kan gebruiken en voor wie de Inzageknop beschikbaar is.

Tutorial

Tot slot hebben we de tutorial vernieuwd. De tutorial neemt je nu stap voor stap mee door het gebruik van de webapplicatie. We hebben ook de screenshots aangepast. Ze zijn beter leesbaar en er zijn screenshots van de Inzageknop toegevoegd.

Neem eens een kijkje naar onze vernieuwde e-learning! Log in de applicatie in en klik op ‘E-learning’ in het menu. We horen graag wat jullie ervan vinden. Zijn er nog vragen? Of mis je nog iets? Laat het ons weten!

P.S. Wist je dat de e-learning gemakkelijk in delen te volgen is? En dat er ook een zoekfunctie in zit? Als je even iets niet weet, kan je het vaak in de e-learning vinden.