Bijeenkomst Delen = Vermenigvuldigen 17

2 januari 2020

Noteer alvast in je agenda! De volgende bijeenkomst Delen = Vermenigvuldigen 17 en de Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal vinden plaats op donderdag 28 mei 2020 bij congrescentrum Antropia in Driebergen.

Delen = Vermenigvuldigen is dé landelijke bijeenkomst voor professionals die werken met de MULTIsignaal Verwijsindex.

De bijeenkomst heeft als doel om kennis uit te wisselen over hoe je het gebruik van de Verwijsindex kan bevorderen, om je te inspireren en om ervaringen uit te wisselen met collega’s uit andere regio’s. De bijeenkomst is geen training Verwijsindex. Als je behoefte hebt aan een training, waarbij ingegaan wordt op hoe je de Verwijsindex gebruikt, gespreksvaardigheden, wetgeving, enz, dan kan je hiervoor terecht bij je regio-coördinator. In het hele land worden Verwijsindex-trainingen aangeboden.

De bijeenkomst D=V is een landelijke bijeenkomst waar kennis wordt uitgewisseld en waar materialen ter bevordering van het gebruik aan elkaar ter beschikking worden gesteld. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om je vragen te stellen aan MULTIsignaal of te sparren over jouw ideeën met collega’s vanuit het hele land.

Voor wie?

Beleidsmedewerkers jeugd, procesmanagers, functioneel beheerders en professionals die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal.

Wanneer?

Donderdag 28 mei 2020 bij congrescentrum Antropia in Driebergen

Aanmelden

De uitnodiging voor de bijeenkomst wordt binnenkort verstuurd. Wil je je nu al aanmelden voor deze dag? Dat kan! Stuur hiervoor een e-mail naar marianne@multisignaal.nl o.v.v. je naam, regio/gemeente en functie.

Blijf op de hoogte

Wil je in de tussentijd niets missen van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!