ALV en Delen=Vermenigvuldigen online!

12 april 2021

Op donderdag 27 mei 2021 organiseert de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal wederom de Algemene Ledenvergadering en de informatiebijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen.

We beginnen van 10:00 tot 12:00 uur via Zoom met de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Tijdens de ALV krijg je de gelegenheid om mee te beslissen over verenigingszaken en hoor je alles over de plannen voor 2021. Alle gemeenten die gebruik maken van MULTIsignaal kunnen zich hiervoor aanmelden.

Informatiebijeenkomst D=V

Daarna kun je van 13:00 tot 15:30 uur deelnemen aan Delen=Vermenigvuldigen. Dé landelijke informatiebijeenkomst voor professionals (beleidsmedewerkers, procesmanagers, functioneel beheerders en regio-coördinatoren) die werken met de Verwijsindex.

We hebben een inspirerend middagprogramma samengesteld, waarbij diverse onderwerpen aan bod komen. Dit allemaal om meer kennis over de Verwijsindex op te doen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Ook stellen we je in de gelegenheid om vragen te stellen of om ideeën uit te wisselen met collega’s vanuit het hele land.

Let op: dit is geen training Verwijsindex. Wil je een training volgen waarbij we je op weg helpen met hoe je de Verwijsindex gebruikt, gespreksvaardigheden, wetgeving, enz? Neem dan contact op met je regio-coördinator.

Aanmelden

Zien we jou ook op donderdag 27 mei? Meld je dan nu alvast aan voor de ALV én D=V via het inschrijfformulier. Deelname is gratis en meer informatie over het programma volgt later.