Aankondiging bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen

15 september 2021

De volgende bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen vindt plaats op donderdagmiddag 11 november 2021 in Utrecht. Meld je nu alvast aan!

Delen=Vermenigvuldigen is dé landelijke bijeenkomst voor professionals die werken met de MULTIsignaal Verwijsindex.

De bijeenkomst heeft als doel om kennis uit te wisselen over hoe je het gebruik van de Verwijsindex kan bevorderen, om je te inspireren en om ervaringen uit te wisselen met collega’s uit andere regio’s. Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om vragen te stellen aan MULTIsignaal of te sparren met collega’s vanuit het hele land.

NB. De bijeenkomst is geen training Verwijsindex. Als je behoefte hebt aan een training, waarbij ingegaan wordt op hoe je de Verwijsindex gebruikt, gespreksvaardigheden, wetgeving, enz, dan kan je hiervoor terecht bij je regio-coördinator. In het hele land worden Verwijsindex-trainingen aangeboden.

Voor wie?

Beleidsmedewerkers jeugd, regio-coördinatoren, procesmanagers, functioneel beheerders en professionals die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal.

Wanneer?

Donderdag 11 november 2021 van 13:00 tot 17:00 uur in Utrecht.

Aanmelden

Zien we jou ook op 11 november? Meld je dan nu alvast aan via het inschrijfformulier.

Deelname is gratis en meer informatie over het programma volgt later. Er is plaats voor maximaal 200 deelnemers. Mocht je je hebben aangemeld, maar toch niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan a.u.b. even door zodat we je plaats aan iemand anders kunnen geven.

Meld je hier aan en ontvang onze nieuwsbrief!