Consultant

(24-40 uur)

De functie

Spreekt werken in een maatschappelijk verantwoorde onderneming jou aan? Heb je affiniteit met het sociaal domein en specifiek ook met jeugdzorg?  Wil jij ruimte om je werk te kunnen doen zoals jij dat het liefst inricht? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat kun je van je baan verwachten?

Als consultant denk je oplossingsgericht, ben je een netwerker en vertaal je de wensen vanuit de gebruikers naar de techniek. Je geeft zelf invulling aan een afwisselende rol.

Meer overall projectleider? Dat kan. Meer organiseren en verzorgen van bijeenkomsten of trainingen, of ben je vooral de netwerker, die door goede relaties extra opdrachten ophaalt? Alles is mogelijk. Liever vooral de juridische vraagbaak? Dat kan ook, maar het liefst van alles een beetje. Zelf startend, veel vrijheid en bijbehorende verantwoordelijkheden.

Wat kun je van ons verwachten?

Op ons kantoor heerst een collegiale en informele sfeer, waarin samenwerking onderling én vooral met onze klanten centraal staat. Onze organisatie is continu in ontwikkeling. Dat betekent dat er steeds nieuwe producten bijkomen en de bestaande producten worden doorontwikkeld. Een afwisselende werkomgeving dus. Wij vinden het belangrijk dat je lekker in je vel zit en een leuke baan hebt! Wij bieden een goed salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Ook is er ruimte voor individuele ontwikkeling.

Sinds september 2020 is MULTIsignaal onderdeel van Enovation. Je komt in dienst van Enovation, maar maakt deel uit van het team van MULTIsignaal, dat gevestigd is in Middelharnis en klanten heeft in heel Nederland.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt een sterke affiniteit met het sociaal domein en bent een gesprekspartner voor zowel beleidsmedewerkers als (jeugd)zorgverleners.

Je bent in staat om goed zelfstandig te werken en zoekt proactief verbinding met collega’s en klanten. Je kan goed schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden, bent in staat de grote lijn te zien en te achterhalen wat de klant nodig heeft.

Interesse?

Kom jij ons team versterken? Mail dan je CV met je motivatiebrief naar MULTIsignaal, ter attentie van Wietske Zeper, wietske@multisignaal.nl. Ook voor vragen kun je met haar contact opnemen, bel naar 0187-640080 en/of kijk op onze website: www.multisignaal.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.