Vacature: Business Consultant (32-40 uur)

De functie

Heb je affiniteit met het sociaal domein en specifiek ook met jeugdzorg? Wil jij ruimte om je werk te kunnen doen zoals jij dat het liefst inricht? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat kan je van je baan verwachten?

Als consultant denk je oplossingsgericht, ben je een netwerker en vertaal je de wensen vanuit de gebruikers naar de techniek. Je geeft zelf invulling aan een afwisselende rol. Meer overall projectleider? Dat kan. Meer organiseren en verzorgen van bijeenkomsten of trainingen, of ben je vooral de netwerker, die door goede relaties extra opdrachten ophaalt? Alles is mogelijk. Liever vooral de juridische vraagbaak? Dat kan ook, maar het liefst van alles een beetje. Zelf startend, veel vrijheid en bijbehorende verantwoordelijkheden.

Wat kan je van ons verwachten?

Ons kantoor biedt een collegiale en informele werkomgeving waarin samenwerking, zowel intern als met onze klanten, centraal staat. Momenteel bevinden we ons in de ontwikkelingsfase van een nieuw instrument, en als consultant speel je hierin een actieve rol. Je bent de drijvende kracht, de schakel tussen diverse belanghebbenden en een sparringpartner voor het product-ontwikkelteam. Je neemt ook coördinerende taken op je voor het consultancyteam. Je werkt vanuit huis, op kantoor en soms op locatie. Een afwisselende werkomgeving dus. Wij bieden een goed salaris, pensioenbijdrage en tools zoals een leaseauto, laptop en telefoon. Ook is er ruimte voor individuele ontwikkeling.

Sinds september 2020 is MULTIsignaal onderdeel van Enovation. Je komt in dienst van Enovation en maakt deel uit van het team van MULTIsignaal.

Wat verwachten we van jou?

Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt een sterke affiniteit met het sociaal domein en kan goed schakelen met zowel beleidsmedewerkers als (jeugd)zorgverleners.

Je bent in staat om zelfstandig te werken en zoekt proactief verbinding met collega’s en klanten. Je kan goed schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden, bent in staat de grote lijn te zien en te achterhalen wat de klant nodig heeft.

Interesse? Reageer vóór 21 november 2023!

Kom jij ons team versterken? Mail dan je CV met je motivatiebrief naar MULTIsignaal, ter attentie van Birgit van Beckhoven, birgit@multisignaal.nl. Ook voor vragen kun je met haar contact opnemen, bel naar 06-11231355 en/of kijk op onze website: www.multisignaal.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.