Delen = Vermenigvuldigen, Algemene Ledenvergadering gebruikersvereniging MULTIsignaal

23 mei 2018

Op donderdag 31 mei vinden in Houten de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging MULTIsignaal (GVMS) en de informatiebijeenkomst ‘Delen=Vermenigvuldigen 13’ plaats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze dag krijgt u de gelegenheid om, zowel uw kennis over de Verwijsindex te vergroten, als mee te beslissen over verenigingszaken van de GVMS.

Sinds 2009 verbindt de Gebruikersvereniging zo’n 80% Nederlandse gemeenten, die gebruik maken van de Verwijsindex van MULTIsignaal. Via deze bijzondere constructie beslissen gemeenten met elkaar over de doorontwikkeling van de Verwijsindex en delen zij kennis op het gebied van samenwerken binnen de jeugdzorg.

Voor wie?

Beleidsmedewerkers jeugd, procesmanagers, functioneel beheerders en professionals die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal.

Workshops

Vanaf 10:00 uur bent u van harte welkom bij de informatiebijeenkomst ‘Delen=Vermenigvuldigen 13’.

Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om uw vraag te stellen aan MULTIsignaal of te sparren over uw ideeën met collega’s vanuit het hele land. Loopt u in uw werkzaamheden ergens tegenaan, heeft u suggesties voor verbeteringen of zijn er onderwerpen die u graag terugziet op de agenda?
Geef het aan ons door!


Landelijke ALV Gebruikersvereniging MULTIsignaal

Aansluitend vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal (GVMS) plaats en hoort u alles over de plannen voor 2018. Wij vragen enerzijds uw stem over verenigingszaken en de vaststelling van de jaarrekening over 2017.

Mirou neemt ons mee naar de verwijsindex in 2025 en daarnaast bespreken we o.a. de resultaten van de pilot Sluitend Samenwerken 0-100, en krijgt u informatie over cijfers en statistieken.

Afbeeldingsresultaat voor JOINN in Houten

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst en de ALV vinden plaats van 10:00 tot 15:30 uur bij JOINN in Houten.

Aansluitend aan de ALV nodigen wij u uit, om onder het genot van een hapje en een drankje, na te praten en tips uit te wisselen met collega’s elders uit het land.

Aanmelden voor deze dag kan tot 7 mei a.s. door een e-mail te sturen naar chantal@multisignaal.nl o.v.v. uw naam, regio/gemeente en functie. Deelname is gratis voor gebruikers van MULTIsignaal.