Delen is Vermenigvuldigen 15 & Algemene Leden vergadering: woensdag 22 mei in de Lik in Utrecht

7 november 2018

De volgende Delen=Vermenigvuldigen 15 samen met de  algemene leden vergadering vindt plaats op woensdag 22 mei in de Lik in Utrecht.

Voor wie?

Beleidsmedewerkers jeugd, procesmanagers, functioneel beheerders en professionals die werken met de Verwijsindex van MULTIsignaal.

Aanmelden

Aanmelden voor deze dag!? Dat is geen probleem! Stuur hiervoor een e-mail naar chantal@multisignaal.nl o.v.v. uw naam, regio/gemeente en functie. Deelname is gratis voor gebruikers van MULTIsignaal.

!Let op de locatie is gewijzigd!

Routebeschrijving en Parkeermogelijkheden

Adres:

De LiK
Wolvenplein 27
3512 CK UTRECHT

 

OV

De LiK is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op drie minuten lopen stoppen meerdere bussen vanaf het Centraal Station en vanuit de omliggende wijken.

Vanaf Halte Wittevrouwenbrug
Steek de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Vanaf Halte Janskerkhof
Volg de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De Vrije Wolf.

Auto

Parkeren op het terrein van De LiK is helaas niet mogelijk. Wij adviseren om te parkeren in een van de parkeergarages in de nabije omgeving en van daaruit te lopen.

Parkeergarage Kruisstraat (P1 Parking)
Kruisstraat 2, 3581 GK Utrecht
Loop vanaf de parkeergarage richting de Wittevrouwensingel en volg deze naar rechts langs de singel. Steek bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Parkeergarage De Grifthoek
Wittevrouwensingel 96 (De Grifthoek), 3514 AL Utrecht
Vanuit de parkeergarage volgt u de Wittevrouwensingel en houdt het water aan de rechterhand. Na ongeveer 300 meter steekt u bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Parkeren op Janskerkhof
Parkeren op Janskerkhof is mogelijk, er zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Volg vanaf het plein de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De LiK.

Aankondiging bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen

11-11-2021

De volgende bijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen vindt plaats op donderdagmiddag 11 november 2021 in Utrecht. Meld je nu alvast aan! Delen=Vermenigvuldigen is dé landelijke bijeenkomst voor professionals die werken met de MULTIsignaal… Lees meer

Agenda

  • ALV en Delen=Vermenigvuldigen Online

    27-05-2021

    Op donderdag 27 mei 2021 organiseert de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal wederom de Algemene Ledenvergadering en de informatiebijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen.… Lees meer

  • ALV en Delen=Vermenigvuldigen online!

    27-05-2021

    Op donderdag 27 mei 2021 organiseert de Gebruikersvereniging van MULTIsignaal wederom de Algemene Ledenvergadering en de informatiebijeenkomst Delen=Vermenigvuldigen.… Lees meer