Anouk Gommans

Directeur

Ik werk graag aan resultaatgerichte initiatieven en projecten, waarbij samenwerking centraal staat.

Mijn achtergrond bestaat uit Bedrijfskundig Management en HRM. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam als directeur/manager van organisaties met een maatschappelijke doelstelling, waarvan de laatste 5 jaar als directeur van MULTIsignaal en sinds mei 2014 als directeur van het CPI. Wij werken in verschillende teams en samenstellingen en zijn allen gericht op (door)ontwikkeling, zowel voor onze klanten, als voor onze medewerkers!

anouk@multisignaal.nl

Nicolette Rooimans

Consultant

Ik implementeer digitale innovaties in het publieke domein en richt me als sociale wetenschapper vooral op de menselijke aspecten. Daarnaast ben ik als Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling getraind in de aanpak van kindermishandeling en huiselijk geweld en zorg als Security Officer voor een betrouwbare informatievoorziening richting onze klanten.

Dit krijg ik niet alleen voor elkaar, maar samen met inspirerende collega’s én klanten. Werken aan het verbeteren van ‘de wereld’, dat maakt het werken bij het MULTIsignaal zo speciaal!

nicolette@multisignaal.nl

Ruben van den Bosch

Consultant

Met een achtergrond als maatschappelijk werker, ben ik vanaf de oprichting betrokken bij MULTIsignaal als relatiemanager, trainer en adviseur. Ik heb affiniteit met techniek, projectmatig werken en ben goed in staat op verschillende niveau’s te schakelen tussen belangen en mogelijkheden. Bovendien ben ik opgeleid als Aandachtsfunctionaris Kindermishandeling en Huiselijk Geweld.

Bijzonder aan het werken bij MULTIsignaal is voor mij de enorme toewijding van collega’s op het met goed resultaat behalen van de gestelde doelen. Dit zorgt voor de juiste focus en klanttevredenheid van onze dienstverlening.

ruben@multisignaal.nl

Marianne van Heemst

Officemanager

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij MULTIsignaal als officemanager. Ik verzorg de website en de nieuwsbrieven en was betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwsbrief applicatie, die beschikbaar is voor de MULTIsignaal regio’s. Daarnaast organiseer ik o.a. de bijeenkomsten voor de Gebruikersvereniging.

We werken met een kleine groep enthousiaste collega’s, waardoor iedereen erg betrokken is. Samen proberen wij een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij, dat maakt het voor mij bijzonder.

marianne@multisignaal.nl

De Helpdesk MULTIsignaal

Onze collega’s van de Helpdesk zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur bereikbaar via telefoonnummer 0187- 641747 of via e-mail: helpdesk@multisignaal.nl.

Voor wie?

De helpdesk biedt ondersteuning aan functioneel beheerders en professionals van de regio’s waar het functioneel beheer of technisch beheer voor wordt uitgevoerd.

helpdesk@multisignaal.nl

Product / Helpdesk Manager

De productmanager heeft zeggenschap over de doorontwikkeling en continuïteit van de MULTIsignaal Verwijsindex. De productmanager houdt contact tussen de verschillende partijen die betrokken zijn bij de MULTIsignaal Verwijsindex.
Voor vragen aan de helpdesk mail direct naar: helpdesk@multisignaal.nl .

Voor vragen omtrent doorontwikkeling mail naar:

productmanagement@multisignaal.nl