Aansluitportaal

Via het MULTIsignaal Aansluitportaal sluit je jouw organisatie gemakkelijk en snel online aan op meerdere gemeenten. Daarnaast kun je via het aansluitportaal het gebruik van MULTIsignaal Verwijsindex uitbreiden naar meerdere aangesloten gemeenten / convenantgebieden.

Doe de check:

Ga naar aansluiten.multisignaal.nl en kies ‘Doe de check!’. Hiermee zie je of jouw organisatie mogelijk al in één of meerdere gemeenten / convenantgebieden is aangesloten. Maak een account aan om de aanvraag te kunnen starten. Heb je al een account in het MULTIsignaal aansluitportaal? Maak dan rechtstreeks gebruik van de optie ‘Login’.

Selecteer de gebieden

Selecteer de verschillende gemeenten waarin u wilt aansluiten en beantwoord de vragen over uw organisatie. Eén van de zogenaamde convenantvertegenwoordiger neemt contact met u op om het organisatieprofiel en het verdere aansluitproces met u door te nemen. Nadat het organisatieprofiel is goedgekeurd -een actie van de convenantvertegenwoordiger- kunt u weer verder werken in het aansluitportaal.

Convenanten en ondertekening

Onder ‘Documenten’ vindt u per convenantgebied het convenant en eventuele bijlagen. Het is belangrijk dat u kennis neemt van de inhoud. Er kunnen namelijk verschillen zijn in richtlijnen tussen de verschillende convenantgebieden. Geef te kennen dat u de documenten heeft ingezien door het schuifje om te zetten. Ga verder naar de volgende stap ‘ondertekenen’. Doorloop de stappen, u ontvangt vervolgens een e-mail via sign request om digitaal te ondertekenen.

Wat gebeurt er na de aansluiting?

Na afronding van de ondertekening zullen de door u ingediende medewerkers een account krijgen. Na activering door onze servicedesk kunnen zij gebruik maken van MULTIsignaal.

Meld je hier aan en ontvang onze nieuwsbrief!